Wednesday, 6 May 2015

DERMAX SUPERSKIN 360



HARGA : RM 120.00

PROMOSI : RM 110 SM / RM 115 SS
FREE POSTAGE


JELITA SECARA NATURAL WITHOUT CAMERA 360 ( TANPA EDIT )

Produk Kecantikan Dermax Superskin 360 Berkesan Seperti Camera 360 ! | Sekarang ni kan camera 360 kat fon mesti wajib kita install kan? Betul tak? camera 360 terhasillah produk kecantikkan baru Dermax Superskin 360 ni. Menarik tak? 


Dermax Superskin 360 ni produk baru lagi dipasaran tapi percayalah ianya bakal mengegarkan fenomena DMS 360 Skincare. Lepas ni korang dah tak perlu install dah camera 360, dah tak perlu nak edit2 bagai kan.. Pakai je Dermax Superskin 360 . InsyaAllah kulit bertambah cantik. 


Dermax Superskin 360 dicipta dan dihasilkan tuk menyelesaikan masalah kulit. Kita tempek je Dermax Superskin 360 ni, haaa dah tak perlu pakai bedak kat muka lagi.. 

Korang ada masalah kulit jenis macam mana? Kulit wajah kusam ? Kulit wajah tak sekata? Kulit wajah gelap ? Kulit wajah bintik2 hitam ? Kulit wajah penuh dgn parut jerawat ? Semua jenis masalah kulit boleh diselesaikan oleh Dermax Superskin 360 . 


kebaikan menggunakan produk Dermax Superskin 360 ni. 

Mencerah & menyerikan wajah
Menghilangkan pigmentasi yang tebal
Menghapuskan jerawat dengan berkesan
Mengecilkan pori-pori wajah dan menghaluskan kulit secara semulajadi
Menjadikan kulit lebih awet muda dan anjal
Takk perrlu berbedak lagi
Merawat kulit kusam 
Merawat kulit kendur menjadi tegang
Mencerah dan memutih secara semula jadi 
Melembutkan kulit
Memberi keyakinan kepada si pemakai 
Tiada lagi camera 360
Original muka bersih dari noda noda black n white

No comments:

Post a Comment